L’EUSS a l’antena de Ràdio 4

rADIO 4César Latorre, membre de l’equip i coordinador de l’àrea TIC de l’EUSS, va participar el passat 12 de novembre al programa Directe 4.0 de Ràdio 4, dirigit per la periodista Xantal Llavina. L’actualitat, l’entreteniment, la innovació, Internet i l’emprenedoria són els eixos més importants d’aquest magazine de tarda.

De fet, Latorre va ser entrevistat en directe pel periodista Bruno Sokolowitz dins la secció Inquiets del programa per parlar sobre l’emprenedoria en l’àmbit de les enginyeries i sobre les possibilitats que ofereixen els programes per a joves emprenedors dels alumnes de l’EUSS, com la jornada Pre-Ocupa’t, l’Engineering by Doing o el projecte XERPA.

Latrorre va explicar que aquests programes són útils per als alumnes ja que els proporcionen els coneixements tècnics que necessiten però també perquè els permeten aprendre aspectes com el lideratge o el treball en equip, tan necessaris en el món de l’empresa i de l’emprenedoria. Podeu escoltar l’entrevista en aquest enllaç, entre el minut 19:26 i el 27:50.