L’EUSS al Saló de l’Ensenyament

salo ensenyamentL’EUSS va tornar a estar present al Saló de l’Ensenyament, que es dur a terme a Barcelona del 12 al 16 de març de 2014, i que aquest any celebrava el seu 25è aniversari. Estudiants d’enginyeria de l’EUSS i alumnes de Salesians de Catalunya, de Cicles Formatius i Batxillerat, van resoldre tots aquells dubtes que els futurs alumnes i els seus pares tenien respecte a les disciplines que s’imparteixen als nostres centres. Un any més, les enginyeries segueixen sent una disciplina que desperta molt interès per als alumnes de Batxillerat i Grau Superior.

Més de 65.000 estudiants, familiars i professors van visitar el Saló de l’Ensenyament, un espai dissenyat per orientar als estudiants en els seus recorreguts acadèmics. Els assistents també van mostrar interès per cicles formatius relacionats amb sanitat, activitats físiques i esportives, veterinària i administració. Quant a graus universitaris, medicina, psicologia, biologia i infermeria també van ser sol·licitats en aquesta edició, que buscava fomentar l’esperit emprenedor dels estudiants així com el seu interès per la ciència, la tecnologia i els idiomes.

L’EUSS vol agrair a tots els alumnes col·laboradors que van assistir al llarg dels cinc dies al Saló i van ajudar a tots els interessats a conèixer millor l’EUSS.