Jornada “Cultura Emprenedora”

emprenEn el marc de les Jornades Professionals i Tècniques (JPiT) de SIT, l’EUSS va celebrar la 9a edició del ”Cultura Emprenedora”, un espai d’apropament entre emprenedors experimentats i alumnes de l’EUSS. L’objectiu d’aquesta jornada és que els estudiants coneguin i valorin una possible sortida professional: la creació d’una empresa adequada a les seves preferències i ambicions.

En aquesta nova edició, la jornada va comptar amb la participació de Foment Emprèn, com a entitat de suport, i de les empreses Execus, especialitzada en consultoria estratègica en ‘Social Selling’, entre d’altres; i Led Dream, una enginyeria especialitzada en projectes de Visual Media i Digital Signage basats en la tecnologia LED. També van col·laborar representants de l’empresa Kim, que ofereixen solucions globals a les necessitats d’innovació tecnològica de les empreses; i Wandy Barcelona, una empresa que dissenya i produeix ulleres de fusta feta a mà.

Explicar als alumnes l’experiència viscuda, així com els coneixements, els serveis i els recursos que s’usen habitualment sent emprenedor és un plus de gran utilitat que els estudiants a la jornada podran posar en pràctica en el futur.