Diego Gómez als Premis Emprenedor de la Fundació Everis

fundyL’alumne de l’EUSS Diego Gómez és un dels fundadors de l’empresa Clifundy, un nou espai per finançar projectes d’impacte social. Gómez va participar a la ronda de selecció dels Premis Emprenedor de la Fundació Everis, considerats com uns dels guardons més importants d’emprenedoria a nivell nacional. Projectes amb més de 2 anys de recorregut opten a aquests premis que compten gairebé amb 2 milions d’euros d’inversió.

En aquesta edició, Diego Gómez no ha pogut arribar a finalista, tot i haver estat premiat com un dels 20 millors projectes de categoria TIC, d’entre més de 600 projectes de 12 països que s’han presentat al concurs. Tot i no haver obtingut aquest premi, Gómez ja ha estat guardonat aquest any amb el primer premi del HackForGood BCN.

HackForGood és un hackathon centrat en la innovació social, on es desenvolupen noves idees, serveis o aplicacions que ajudin a resoldre problemes socials, satisfent necessitats existents, creant noves comunitats, desenvolupant col·laboracions entre institucions publiques, privades i tercer sector.