La universitat acull el CampTecnológico per segon any consecutiu

L’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) torna a ser seu, per segon any consecutiu, del campus tecnològic de Catalunya adreçat a més de 500 infants i joves. Aquest estiu, uns 140 nens s’han apuntat al CampTecnológico que té l’objectiu de despertar i potenciar les vocacions científiques i tecnològiques dels més petits a través de l’oci, l’aprenentatge i el joc. Desenvolupar jocs i aplicacions per a mòbils, aprendre robòtica amb peces de Lego, crear videojocs o un curs exclusiu per a noies per a introduir-les en el món tecnològic han estat algunes de les activitats d’aquest any.

Aquesta iniciativa que segueix el model formatiu d’altres projectes dels Estats Units té la finalitat de fomentar el treball en equip, la innovació, la creativitat i la col·laboració entre companys. L’èxit en l’edició de l’any passat i d’edicions d’altres comunitats com el País Basc, on hi ha la seu original, són la clau de la consolidació del CampTecnológico, que ha permès el recolzament de diferents institucions públiques i privades. Durant aquesta edició l’esdeveniment s’ha ampliat i ha proposat una oferta de fins a sis formats diferents: campaments d’estiu, activitats extraescolars, programes per a nens amb altes capacitats, formació a professorat, tallers i clubcamp per a esdeveniments, reunions o festes.camptec

Els participants de CampTecnológico a l’EUSS han aconseguit posar en marxa un àudio fent una cadena humana entre els 140 alumnes i els 15 monitors.