Alumni de l’EUSS premiats amb el Fondo Emprendedores

El projecte Energy Harvesting, d’AEInnova, elaborat pel Dr. Raúl Aragonés i Roger Malet, juntament amb un equip d’emprenedors, ha estat seleccionat a la tercera convocatòria del Fons d’Emprenedors de la Fundació Repsol. Aquesta entitat promou la innovació i el desenvolupament empresarial en el camp de l’eficiència energètica.P1070365

El projecte té com objectiu generar energia elèctrica a partir de l’escalfor residual a baixa temperatura. El sistema és capaç de generar energia elèctrica a partir de qualsevol font de calor o fred, sense fer servir cap tipus de fluid i utilitzant, exclusivament, components electrònics d’alta fiabilitat i de baix cost.P1070372

Aragonés i Malet són antics alumnes de l’EUSS de les primeres promocions i, actualment, exerceixen la docència a l’Escola Salesiana de Sarrià i a la UAB.