L’EUSS celebra el seu tradicional Acte de Graduació

La 18a promoció d’Enginyers de l’EUSS va celebrar el seu acte de Graduació a finals del mes d’octubre. La promoció estava formada per un total de 115 nous alumnes, amb 93 estudiants provinents de graus d’enginyeries industrials i 22 de màster.IMG_3731

Durant l’acte, presentat per l’actual director de l’escola, Andreu Moreno, es va fer el lliurament d’insígnies al personal de l’EUSS hi havia els professors Montse Cortina, Jordi Cruz, Ignasi Florensa, Francesc Ballesté i Xavier Mallofre. Tot seguit es va fer l’entrega de diplomes a tots els graduats. Posteriorment, es va procedir al lliurament de premis als alumnes amb millors qualificacions de l’EUSS, Ricardo Núñez Prieto (premi al millor TFG), Jordi Timoneda Buesa (premi al millor expedient), Sergi Barrero Sevilla (millor expedient del màster) i Albert Brustenga Martí (millor TFG desenvolupat a l’Aula ABB).

Durant l’acte acadèmic es va fer un reconeixement públic a la tasca del Dr. Carles Rubio, que va ser director de l’Escola entre 2002 i 2014, i que ara ha passat a exercir el càrrec de coordinador de les Escoles Salesianes de Catalunya, Andorra, Ciutadella (Menorca) i la província d’Osca. Carles Rubio es trobava a la taula presidencial en qualitat de padrí de la promoció, i va ser presentat pel president de la Fundació Rinaldi, el P. Francesc Riu, qui va aprofitar per agrair la seva dedicació fent-li entrega d’una placa commemorativa.IMG_3787

L’acte va finalitzar amb un missatge de cloenda per part del president de la Fundació Rinaldi, el senyor P. Francesc Riu, per part del Sr. Pere Pardo, director executiu de l’AGAUR, en representació del govern de la Generalitat de Catalunya, i el Dr. Manel Sabés, vicerector de Relacions Institucionals i Territori de la UAB.