L’EUSS promou l’ocupació del sector industrial i tecnològic

L’Escola Universitària Salesiana de Sarrià ha organitzat la Jornada d’Ocupació Pre-Ocupa’t amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral dels titulats de l’EUSS i facilitar la interacció entre les empreses i els candidats.P1070524

Es tracta d’un espai de trobada entre empreses dels sectors industrial i tecnològic i els professionals o futurs professionals de l’enginyeria i actuals alumnes, interessats en conèixer les seves perspectives en el món laboral. En aquesta desena edició s’ha comptat amb els següents participants: Albert Estapé d’Estabanell Energia, Juan Carlos Barrios i Javier Tintoré de CM Tintoré, Jordi Ribatallada d’ASCAMM Centre Tecnològic i Laura Calvo i Francesc Mulero de Grupo Damm.P1070521

A la jornada, les empreses participants han presentat el seu projecte i exposat els perfils professionals que composen la plantilla de la seva empresa. Finalment, es van recollir les candidatures dels alumnes i antics alumnes a través de la borsa de treball de l’EUSS, eina mitjançant la qual les empreses i els futurs enginyers mantenen el contacte més enllà d’aquesta jornada.

L’EUSS acompanya els estudiants en la seva inserció laboral

L’EUSS posa a l’abast dels titulats i dels alumnes les ofertes que més s’ajusten a la seva formació i situació, ja siguin ofertes laborals o ofertes de conveni i gestionen aquestes ofertes actuant d’intermediaris amb les empreses. L’EUSS també realitza convenis de cooperació educativa en funció de la situació acadèmica de l’alumne per a facilitar la inserció laboral de manera progressiva. Alhora, imparteix seminaris al voltant de com redactar una carta de presentació, com estructurar un currículum vitae o com superar de manera favorable una entrevista de selecció de personal.

Per tal d’avaluar l’impacte de l’accés al mercat laboral, l’EUSS realitza un estudi a través de l’Observatori d’Inserció Laboral i ajuda els estudiants en els processos d’Orientació Professional dels alumnes.P1070498