Especial Alumni

Hem convidat a en Pol Cortés, Alumni de l’EUSS, recent graduat en Organització Industrial (menció en Empresa) a representar-nos juntament amb l’empresa Inbenta Technologies Inc. als premis acadèmics AECOC 2014.

Aquests guardons, promoguts per una associació de més de 25.000 empreses, busquen premiar els millors projectes empresarials o projectes finals de carrera amb una quantitat econòmica important que permet desenvolupar el projecte presentat o altres opcions que esculli el premiat. El volum en premis és de 15.000 euros.

_M4A3271Cortés ha volgut compartir públicament aquesta experiència tan enriquidora, com ell diu, ja que “dóna a conèixer el projecte, l’empresa en col·laboració fent pràctiques, la universitat i l’autor del projecte.” A més ens ha explicat que ha aconseguit recentment un contracte d’un any com a Aftersales Purchasing dins del departament de compres de Nissan i una beca per cursar un Màster de la UAB en gestió empresarial mentre treballa.