Mentors reforç Matemàtiques i Física

Durant mes i escaig des del novembre, becaris de l’EUSS han participat com a mentors en el reforç de física i mates d’alumnes que es van incorporar a finals de setembre i octubre, i que no van tenir l’oportunitat de participar en les dues setmanes del curs FCE. L’experiència en general ha estat força bona i ha tingut bona acollida per part dels alumnes que han pogut aprofitar el suport dels mentors. Hi han participat un total de 8 mentors, amb dos alumnes per cada un, dedicant fins un màxim de 14 hores. Des de l’EUSS volem agrair l’interès que han mostrat per la seva dedicació i ajuda i també als seus responsables (caps de laboratori, departament i àrees) per permetre que sigui possible, així com al conjunt de professors de matemàtiques i física per facilitar-los el material FCE.P1070856