Visita IREC (Institut de Recerca en Energia de Catalunya)

image34

El passat divendres 17 d’Abril alumnes de l’assignatura Oficina Tècnica i Gestió de Projectes (OTGP) i professors de l’EUSS van visitar l’IREC (Institut de Recerca en Energia de Catalunya), guiats pel director del centre, el professor Joan Ramon Morante.

image18 image10

 

Aquest va tenir l’amabilitat d’explicar-nos les línies d’investigació i desenvolupament de tecnologia en què treballa el centre (Materials avançats per a l’Energia, Electricitat i Electrònica de potència, Energia Eòlica marina, Bioenergia i Biocombustibles, Energia tèrmica i edificació, Il·luminació …), i guiar-nos a través de diversos laboratoris (Smart Grids, Eòlica, Cèl·lules solars, Biofuels etc …).

image23 image21

L’IREC va oferir als estudiants de l’EUSS la possibilitat molt interessant de realitzar el TFG en el marc d’algun dels projectes  en curs.