La mobilitat interessa a alumnes de l’EUSS i de fora

El passat dimecres 16 de setembre, per la tarda, va tenir lloc la presentació de “Mobilitat” del Servei de Relacions Internacionals, amb la seva responsable, la Dra. Montserrat Cortina com a conductora de la xerrada, i la col·laboració del Dr. Krzysztof Dziekonski, de la facultat de Tecnologia de la Universitat de Bialystok, de Polònia.P1100844

La xerrada està molt centrada en orientar als estudiants que tenen pensat fer una estada a l’estranger el proper curs 2016-2017. El motiu de fer-ho durant la primera setmana de curs és perquè cal fer-ho amb molt temps d’antelació, i sovint cal gairebé un curs per enllestir tota la documentació necessària per poder desenvolupar l’experiència fora de Catalunya.

En aquesta xerrada ens va acompanyar el Dr. Krzysztof Dziekonski que va poder explicar el seu programa “Student Exchange”, del qual ja n’han gaudit dos alumnes el curs passat i aquest curs n’hi ha un altre alumne desplaçat a terres poloneses.

P1100850

Però aquest curs 15/16 també hem de parlar d’alumnes estrangers que ens han triat per seguir cursant els seus estudis fora de la seva universitat. És el cas de 2 alemanys, 2 turcs, 4 mexicans i 1 italià. A tots ells: BENVINGUTS!!!!