L’EUSS acomiada el seu 21è curs i dóna el tret de sortida a un nou any acadèmic

El passat mes de juliol, l’EUSS va acollir les defenses dels Treballs Fi de Grau (TFG) i també els del Màster (TFM), però també s’han presentat davant de tribunal en altres convocatòries. En total la nostra escola ha assolit la xifra de 107 TFE.

Per estudis els números són els següents:
* Grau d’Enginyeria en Electrònica Industrial i Automàtica: 16
* Grau d’Enginyeria Elèctrica: 13
* Grau d’Enginyeria Mecànica: 28FOTO_5
* Grau d’Enginyeria en Organització Industrial: 32
* Grau d’Enginyeria en Electrònica Industrial i Automàtica + Grau d’Enginyeria Elèctrica: 4
* Màster en Direcció i Organització Industrial: 18

Volem donar l’enhorabona a totes i tots els nous graduats en enginyeria d’aquest curs 2014-2015, i esperem retrobar-nos a l’acte de graduació de la vostra promoció, que serà el dijous 19 de novembre de 2015.

Un cop passat l’estiu, i com és habitual al llarg dels últims anys, la setmana anterior a l’inici de curs, des del dilluns 7 fins al dijous 10 des setembre, es va aprofitar per fer unes accions d’acollida i benvinguda pels nous alumnes. És un primer contacte per a molts d’ells amb el món universitari i sovint és interessant que aquests primers moments hi hagi un acompanyament més específic amb tot el col·lectiu de nouvinguts al 1r curs dels diferents graus d’enginyeries industrials que ofereix l’escola.

FOTO5_1Entre les accions previstes i desenvolupades al llarg de la setmana, es va desenvolupar una recepció i benvinguda amb una sessió (sempre desdoblades pels dos torns: matí i tarda) on els parla el director, el coordinador de pastoral i el cap d’estudis; i s’aprofita per fer una roda de presentació dels professors tutors i de les seves primeres assignatures.