L’AECOC i el Circuit de Catalunya tenen presència de l’EUSS

El cap de setmana del 10 al 12 de juliol, l’EUSS va estar present al Circuit de Catalunya per dues activitats vinculades al món del motor. Una d’elles més acadèmica i l’altra més lúdica, però totes dues amb un clar esperit competitiu.

L’EUSS va participar per mitjà d’un equip de tres estudiants: Jordi Salinas, estudiant de grau d’Enginyeria Mecànica; i Ignasi Torres i Raul Llaves, estudiants de Màster en Direcció i Organització Industrial, però ambdos Alumni també del grau d’Enginyeria Mecànica, van participar en una nova edició de la Smart Moto Challenge. L’apartat on van concòrrer va ser el de Technical Challenge, on havien de donar la millor solució a un problema plantejat per una empresa que fabrica motos elèctriques. Els seus tutors de projectes van ser els professors Dr. Pablo Sevilla, Josep Fontana i Xavier Gallardo.

FOTO6L’altra activitat que es desenvolupava al circuit durant aquells dies eren les “24 hores de motociclisme de Catalunya” i curiosament també hi havia un Alumni participant. Es tractava de l’Andreu Esteve que ens va informar de la seva nova participació en aquesta mítica competició, amb l’ Equip Folch Endurance de Reus amb els que van aconseguir una 3era posició de la General i 1ers de la categoria O-SBK.

Per la seva banda, dos estudiants de grau de l’EUSS han presentat els seus treballs, en versió reduïda, per poder optar als “Premios Académicos AECOC”. En Miquel Nadal Ferrer ha presentat el seu TFG en l’àrea temàtica “Supply Chain” i la Claudia Pedrerol Sánchez en l’àrea temàtica de “Comercialització Marketing”.

AECOC, l’associació que agrupa a 26.000 empreses de Gran Consum, va convocar la 3a edició dels seus premis  i els estudiants universitaris tenien fins el passat 15 de setembre per presentar els seus treballs per optar als 15.000 euros en premis repartits en tres categories: Supply Chain, Tecnologia Aplicada i Comercialització Marketing; a més de comptar amb dos premis especials oferts per Carrefour i Nestlé, com són un contracte laboral i pràctiques a l’empresa respectivament.