La mobilitat: un tema que atreu l’interès dels estudiants de l’EUSS

El passat dimecres 16 de setembre va tenir lloc la presentació de “Mobilitat” del Servei de Relacions Internacionals, amb la seva responsable, la Dra. Montserrat Cortina com a conductora de la xerrada, i la col·laboració del Dr. Krzysztof Dziekonski, de la facultat de Tecnologia de la Universitat de Bialystok, de Polònia.

FOTO7La xerrada està molt centrada en orientar als estudiants que tenen pensat fer una estada a l’estranger el proper curs 2016-2017. El motiu de fer-ho durant la primera setmana de curs és perquè cal fer-ho amb molt temps d’antelació, i sovint cal gairebé un curs per enllestir tota la documentació necessària per poder desenvolupar l’experiència fora de Catalunya.

En aquesta xerrada ens va acompanyar el Dr. Krzysztof Dziekonski que va poder explicar el seu programa “Student Exchange”, del qual ja n’han gaudit dos alumnes el curs passat i aquest curs n’hi ha un altre alumne desplaçat a terres poloneses.