Trobada IUS Europa a l’EUSS

Del 22 al 24 d’octubre es va realitzar la trobada de la secció d’Europa de les Institucions Universitàries Salesianes (IUS) a l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià.

P1110408 L’esdeveniment ha reunit les institucions CES de Madrid, ISBJ de Zelina, IUSTO de Torí, IUSVE de Venècia, Jabok de Praga, UPS de Roma, i l’EUSS.

201510_IUS-TrobadaEuropaL’objectiu de la trobada era posar en comú els models que les institucions estan desenvolupant en els àmbits de pastoral, formació del personal i participació dels estudiants.P1110413

La IUS és la xarxa de les Instititucions Universitàries Salesianes (Salesian Institutions for Higher Education) i té per finalitat ser un espai de comunicació i trobada on per àrees geogràfiques o àmbits específics poder contrastar experiències i  transmetre bones pràctiques per avançar en un mateix objetius tot fent un camí de conjunt.