Orientant professionalment als futurs enginyers

L’Àrea Universitat-Empresa, per a potenciar l’itinerari formatiu envers l’orientació professional dels alumnes de l’EUSS, ha realitzat un any més, en el transcurs del mes d’octubre i dins l’assignatura de Pràctiques Professionals, tres seminaris amb l’objectiu de proporcionar als estudiants eines i recursos en la seva recerca de feina i plantejament de futur professional.

En aquesta ocasió el primer seminari va ser impartit per Cristina Olmos, d’Enginyers Barcelona, que va explicar l’actitud i disposició que s’ha de tenir a l’hora d’iniciar la recerca de feina amb els diferents canals que existeixen per a fer-ho.P1110394
El segon seminari, impartit pel Servei d’Orientació i Inserció Professional (SOIP) de l’EUSS, es va centrar en com elaborar el C.V., la carta de presentació i com afrontar amb èxit l’entrevista de treball.P1110396
El tercer seminari va estar íntegrament dedicat a l’empresa Hewlett-Packard. L’Eduard Garcia, Cap d’Operacions i Helena Jiménez i Laura Sans de l’àrea de Recursos Humans van explicar la seva empresa i els seus processos de selecció amb programes de pràctiques, per a graduats i perfils júnior a l’hora de trobar el seu candidat ideal.
P1110467

Aquestes tres activitats són la millor introducció per a la Jornada Pre-Ocupa’t, oberta a tot el col·lecitu EUSS, que es celebra el 4 de novembre de 2015 de 12 a 14 hores. Aquesta serà la seva onzena edició, convertint-se en un esdeveniment consolidat i de referència a l’EUSS. És una jornada pensada per a que les empreses es presentin i comuniquin quin perfil de treballadors hi col·laboren i quin perfil de candidats busquen i necessiten quan comencen processos de selecció per a ocupar diferents llocs de treball relacionats amb les titulacions dels alumnes i alumni de l’EUSS. Aquest any hi participaran les següents empreses: FIcosa Idneo, Codols Technology, Sanjo i Sistel Group.Pre-OcupaT2015_v01-cartell