L’EUSS a l’Espai Ciència de Ràdio Sant Boi

El passat dimecres 4 de novembre, en Joan Ramon Molero, rble. del servei de Promoció i Comunicació de l’EUSS va ser entrevistat a la secció “L’Espai de la Ciència” del magazine matinal “La República Santboiana” de Ràdio Sant Boi 89,4.20151104_RadioSantBoi-EspaiCiencia 12189904_422319821312264_7615738477226149390_n

El nostre DirCom va donar resposta a totes les preguntes i dubtes plantejades per l’Amadeu Alemany, conductor del programa radiofònic, i que sobretot van anar al voltant de les vocacions científico-professional des del punt de vista d’activitats per a futurs estudiants d’enginyeria com ara la First Lego League, i de la qual l’EUSS organitza el principal tornegi de Barcelona; com també de la jornada Pre-Ocupa’t adreçada a futurs enginyers que estan acabant de cursar els estudis a l’EUSS i que volen conèixer possibles empleadors.

Una altra de les qüestions plantejades va ser referent al programa XERPA (Xarxa d’Estudiants Retornant Part del seu Aprenentatge), i com per mitjà d’aquests tipus d’activitats s’aconsegueix fer un millor aterratge pels alumnes de 1r de grau de les enginyeries en rebre suport dels alumnes de 4t. També la comunicació científica i la divulgació de la recerca van tenir protagonisme durant els 30 minuts de l’entrevista.

Podeu recuperar tot el podcast del programa a l’app de Ràdio Sant Boi al Play Store, i el tall de l’entrevista està entre els minuts 88 i 118, o escoltar-lo directament des d’aquest enllaç.