Visita empresa Estabanell Energia

El dimecres 9 de Desembre un grup d’unes 25 persones, entre estudiants i professors de l’EUSS, van fer una visita a la empresa de distribució d’energia elèctrica Estabanell (Granollers). Actualment, l’empresa Estabanell participa en un projecte europeu per al desenvolupament de xarxes intel·ligents aplicades a entorns rurals (“Smart Rural Grids”).Estabanell_imatge01

Durant la visita, els participants varen poder escoltar una interessant xerrada, impartida per en Sr. Albert Estapé (Director Tècnic) i en Sr. Ramon Gallart Fernandez (responsable de Xarxes Intel·ligents i R+D) sobre l’activitat de l’empresa i la seva implicació en aquest concepte pioner de les Smart Grids rurals. A més, van poder observar en funcionament al Centre de Control d’Energia i una instal·lació elèctrica. La visita ha estat una iniciativa de l’Àrea de Recerca de l’EUSS.