L’EUSS organitza la XI edició del Pre-ocupa’t

El 4 de novembre es va celebrar la XI Jornada Pre-Ocupa’t, espai de trobada entre empreses dels sectors industrials i tecnològics i els nostres actuals alumnes (futurs professionals de l’enginyeria) així com antics alumnes interessats en conèixer les seves perspectives en el món laboral. En aquesta ocasió vam comptar amb la presència de Codols Technology, Ficosa Idneo, Sanjo i Sistel Group.

P1110524Cada una de les empreses van presentar el seu projecte i productes i van comentar quin és el perfil de col·laborador qualificat ideal, tenint en compte estudis, habilitats i competències personals i la possible experiència professional en el camp de treball.

En acabar les exposicions individuals, les empreses van respondre al torn de preguntes obertes. Una de les preguntes es va centrar en quins eren els canals de difusió on posen les seves ofertes, de treball o de pràctiques, aquestes empreses. Totes van coincidir que fan difusió a través de la Borsa de Treball de l’EUSS (Servei d’Orientació i Inserció Professional, SOIP). Sistel a més ho fa a través de canals com Linkedin i Infojobs per a ofertes de treball i Ficosa Idneo també està present en Linkedin, Job and Talent, Infojobs i publica a través de la seva pàgina web.

P1110571Un any més el Pre-Ocupa’t ha estat un èxit tant d’assistència com de participació, convertint-se en una jornada consolidada l’EUSS, que ja està pensant en la seva XII edició.