Nova trobada FISa

Els passats dies del 11 al 15 de gener, els professors Miquel Àngel Amer i Salvador Bernadàs van participar en la segona trobada de la 14ena edició de les jornades FISa (Formació d’Identitat Salesiana – aprofundida), que van tenir lloc a Poblet. Durant aquestes jornades, una quarantena de persones de les diferents Obres de la Institució Salesiana de Catalunya i Aragó van continuar reflexionant més a fons sobre els valors pedagògics del projecte salesià en el nostre entorn més proper. Així, durant aquesta trobada, el darrer dia es van desplaçar de nou a Barcelona per poder visitar dues Obres Salesianes (PES La Mina i Ciutat Meridiana), amb una realitat social força diferent a la de l’EUSS però amb uns valors comuns, abans de retornar a les seves obres salesianes de procedència.P1060362