“Expo #MOONotematica”

En Joan Ramon Molero i Yll és el nostre responsable de Promoció i Comunicació i ha inaugurat recentment la seva primera exposició fotogràfica. Va fer-ho el passat divendres 16 de setembre, a les 19:59 h., a l’espai Margarida Xirgu (Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado) del seu Castelldefels natal, envoltat de familiars i amics, i flanquejat pel regidor de Cultura i l’alcaldessa de la seva ciutat.screenshot-www-instagram-com-2016-09-21-17-47-05
És fotògraf amateur amb càmera pont (de l’anglès “bridge”, per aquelles que no són ni compactes ni reflex), actualment una Panasonic Lumix FZ72 (passant abans per la FZ62 i la FZ7); no coneix gaire sobre el món de la fotografia i és autodidacte només li agrada “disparar per capturar moments plens de llum i de colors, o la seva mancança”.
moonotematica_guia-avions01
Professional del món de la comunicació, és el DirCom de la nostra escola, i també li agrada força l’àmbit de les paraules. Fruit d’això sovint el podreu trobar creant i proposant “neologismes” (alguns d’ells publicats a la secció “Diccionara” del diari ARA). Com a exemple, d’aquesta part més literal el títol de l’exposició ja n’és un clar exemple:expomoonotematica_poster_vdef-1
Per a gaudir de la part visual podeu fer una visita a l’exposició amb una selecció d’una quarantena d’imatges o un recorregut virtual si visiteu el seu perfil Instagram. També podeu cercar el hashtag #MOONitoritzacio a les xarxes socials. Esperem poder gaudir pròximament de la seva col·lecció en el passadís artístic de l’EUSS.