Trobada de l’Associació de becaris de “La Caixa”

El dijous passat dia 24 de novembre els professors de l’EUSS, Víctor Martínez i l’Iria Fraga, van anar a la trobada anual de l’Associació de becaris de “La Caixa” al CosmoCaixa. Durant l’acte van tenir l’oportunitat de veure l’exposició temporal; “Sapiens, comprendre per crear” així com a resoldre dubtes i intercanviar impressions amb Ferran Adrià, responsable d’aquesta.

A més de la visita a l’exposició, es va servir un sopar al costat del bosc en la qual es van poder retrobar i fer networking amb uns altres becaris. Encara que aquesta cita té caràcter anual, aquest any era una data especial perquè se celebraven els 25 anys de l’associació.15271828_547888762063145_3610641682569937593_o

L’associació de becaris de “La Caixa” agrupa a totes aquelles persones que en algun moment han gaudit d’una beca per a estudis de postgrau a Espanya o a l’estranger. El programa de beques de l’entitat és el més important dels quals promouen entitats privades d’Espanya, tant pel nombre de beques convocades com pel rigor en el procés de selecció, la varietat de les disciplines i la dotació econòmica de cada beca.

img_20161124_225007

Els professors de l’EUSS, Víctor Martínez i l’Iria Fraga.

Víctor Martínez va gaudir de la seva beca a Alemanya l’any 2003, mentre que l’Iria Fraga va fer el mateix a Espanya en la convocatòria del 2005, tots dos perfils poden consultar-se en el directori de becaris.