Diumenge 19 de febrer Jornada de Portes Obertes a l’EUSS

El diumenge 19 de febrer d’11 a 14 h. l’EUSS (Pg. de St. Joan Bosco, 74 – Barcelona) obrirà les seves portes per a què futurs alumnes i els seus familiars puguin tenir un primer contacte amb els laboratoris docents, aules, instal·lacions i professors del centre universitari. 201702_PiC-PortesObertes_EUSS_v01

Dins de la jornada també hi haurà una sessió informativa a les 12.30 h. a l’aula AE28 on es presentarà tota l’oferta d’estudis de graus d’enginyeries industrials, la importància de treballar en equip, les tutories, el mètode “Engineering by doing“, els valors humanístics de l’EUSS com Escola Salesiana, etc.

Si voleu conèixer els nostres graus #EnginyeriesIndustrials i el nostre mètode #EngineeringByDoing l’EUSS us espera a la Jornada de #PortesObertes us esperem diumenge 19 de febrer.