FLLBCN_EUSS: Entrega del set LEGO “Animal Allies”

Durant els dies previs als tornejos classificatoris celebrats el cap de setmana dels dies 11 i 12 de febrer de la FIRST LEGO® League i organitzats per l’EUSS, el programa “Feedbac” de Rádio Flaixbac va sortejar entre els seus seguidors, un dels sets de les taules del joc del robot de l’escenari.

El set del repte d’enguany, “Animal Allies” està compost per més de 2.000 peces de LEGO entre bricks i Technik per fer 57 figures/elements diferents, que configuren les 14 missions a resoldre amb els robots creats amb LEGO Mindstorms.

FLL_Josep

El guanyador del set va ser en Josep Pedret, de nou anys i veí de Sant Llorenç Savall (Barcelona). El passat dilluns dia 27 de febrer, el director de l’EUSS, Andreu Moreno, va lliurar el set a en Josep, que va venir acompanyat de la seva mare i la seva germana. Juntament amb el set, el guanyador var rebre una motxilla de l’EUSS amb diferents elements, entre el que destacava una medalla de participant i de voluntari a la FLLBCN_EUSS.

En Josep va demostrar ser un entusiasta de la FIRST LEGO® League, i té clar la seva carta als Reis Mags de les properes festes nadalenques, un “Lego Mindstorms”. Benvingut Josep al grup de fans de la robòtica educativa!!!