Mobilitat OUT del PAS – ITSEW2017

L’Oulu University of Applied Sciences (Finlàndia), va organitzar la setmana del 3 al 7 d’abril de 2017, la International Teacher and Staff Exchange Week at Oulu UAS (ITSEW2017).

Aquest esdeveniment va acollir 146 participants d’arreu d’Europa entre professors i personal d’administració i serveis (PAS). Una de les participants va ser l’Olga Vendrell, responsable de qualitat i membre de l’àrea TIC de l’EUSS. Als professors se’ls oferia la possibilitat de fer docència dins del seu àmbit de coneixement, als estudiants de la universitat d’Oulu UAS. El PAS, per la seva banda, tenien l’oportunitat de compartir experiències i debatre temes diversos del seu àmbit professional, amb els seus homòlegs d’altres universitats europees.

I tot en un entorn natural espectacular i ben diferent del nostre.

Oulu

Posta de sol a la ciutat d’Oulu.

 

L’organització de la setmana va ser excel·lent, fins al més petit detall. L’agenda combinava sessions de treball per col·lectius, amb activitats culturals, estones de relacions socials i networking, etc. Tot pensat per establir contactes que generin sinergies entre les diferents universitats participants.

El col·lectiu de Qualitat (Quality Assurance) estava integrat per 8 membres, de 5 nacionalitats diferents i cadascun d’una universitat. Aquest fet va contribuir a l’enriquiment dels debats i a una gran varietat d’experiències i maneres de treballar. Realment interessant!

QualityAssurance

Membres del grup de Qualitat

 

 

 

 

 

 

 

 

I després de 5 dies intensos, l’Oulu UAS encara va organitzar una darrera activitat per al cap de setmana: un Tour per Lapònia. Aquesta escapada incloïa experiències com una excursió nocturna amb motos de neu per anar a veure Aurores Boreals, una cerimònia de traspàs al Cercle Polar Àrtic, una passejada amb trineus tirats per rens o una visita a la casa de Santa Claus.

Rovaniemi

Instant de l’excursió nocturna pel riu Kemijoki al seu pas per Rovaniemi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Les xarxes socials es van fer ressò d’aquesta setmana internacional, especialment Twitter i Instagram, sota el hashtag #ITSEW2017.

L’eslògan de la ITSEW2017 era “Stay for a week – Remember for a lifetime”. I veritablement van aconseguir-lo fer realitat!