Montreal, punt de trobada per a l’EUSS

Tot començava el dijous 4 de maig amb un correu electrònic creuat del rble de comunicació de l’EUSS on convidava a dues persones amb vincles a l’EUSS i que actualment resideixen a Montreal. Amb l’excusa de que es coneguessin  “perquè a tanta distància de casa saber que hi ha algú que et pot ser pròxim pot anar bé ;-)”.

D’una banda es tracta d’en Marc, estudiant EUSS en mobilitat out a Canadà, i que recentment ha estat motiu d’un post d’aquest NeussLetter, i per l’altra en Miquel, Alumni EUSS que també està per aquelles contrades com a treballador del Cirque du Soleil.

La resposta creuada per totes bandes va ser magnífica. En Miquel ens deia “Per Cirque du Soleil molt bé, però trobo a faltar moltes coses de Barcelona!”, i en Marc ens va dir que “Va donar la casualitat que tot just el següent dia de posar-nos en contacte jo anava al Circ de Soleil amb els amics i ens vam poder conèixer amb el Miquel i ens va fer una visita backstage, la veritat que va ser una passada poder veure com és el circ per dins i com funciona tot. És una llàstima no haver-nos conegut abans”, perquè ell ha tornat a casa a finals del passart mes de maig.

 

Van aprofitar per immortalitzar la trobada fent-se la foto que acompanya aquest text de tots dos junts amb la carpa del Cirque du Soleil com a fons, i no descartaven poder-se tornar a trobar abans del retorn del Marc cap a Barcelona.