Visita al centre de control d’Endesa i a la subestació

El passat dimecres 31 de maig, els estudiants de 3r curs del grau d’enginyeria elèctrica acompanyats pels professors, Francisco Arrando i Víctor Gallardo, van visitar les instal·lacions de l’edifici d’Endesa situat al carrer Vilanova de Barcelona, seu principal de la companyia. En concret van visitar el centre de control a on es gestiona el subministrament i la correcta qualitat i flux de potència en instal·lacions d’AT, en MT i en BT, de tota la xarxa de l’àrea d’influència d’Endesa.

Després van visitar la subestació integrada en el pati interior de l’edifici, en edificació interior en consonància amb l’arquitectura del lloc. La subestació disposa de diversos transformadors de potència de valors de 60 MVA, de grans dimensions.

També es va poder visitar les sales dels interruptors automàtics que donen sortida al tramat de centres de transformació, de gran part de districtes propers a la ciutat de Barcelona, en tensions d’utilització de 25 kV i 11 kV.

 

Agrair un cop més al personal tècnic que van acompanyar als estudiants a la visita i que contribueixen en la formació dels nostres enginyers.