Cloenda dels ‘Explainers’ de CosmoCaixa i participació al TicSalut

El passat dimecres 7 de juny a la tarda, en Joan Ramon Molero, responsable de Promoció i Comunicació de l’EUSS, va ser convidat a l’acte de cloenda i entrega de diplomes del projecte Explainers del CosmoCaixa, del curs 2016-2017. L’EUSS amb els seus Programes ADD (Activitats Didàctiques Dirigides) és un dels centres universitaris de formació dels Explainers, juntament amb La Salle, IQS i ESIC.

L’activitat també va tenir la seva dosi de divulgació i comunicació científica, perquè en ani i en Marius, conductors del programa de ràdio “Pa ciència la nostra”, de Ràdio3Sants, van enregistrar el seu programa 337. Nou anys fent una barreja d’humor i ciència des del seu “locuratori”.

Per altra banda, el passat dimarts dia 25 d’abril alumnes de l’EUSS van participar en el congrés organitzat per TicSalut, per presentar el projecte que estan desenvolupant un grup d’alumnes d’enginyeria biomèdica de la UB amb la col·laboració d’alumnes de l’EUSS (Carolina Delgado, Pilar Gabande i Toni Fuster), tutoritzats pel professor el Dr. Llorenç Servera.

Aquest projecte innovador consisteix, amb un equip per la rehabilitació domiciliària per a pacients d’ictus i junt amb la col·laboració de l’Hospital Clínic de Barcelona s’està estudiant tant els aspectes humans com econòmics i tècnics.