Els primers “Bon dia” del mes d’octubre

Ja s’ha posat en marxa en aquest primer semestre del curs 2017-2018 els “Bon dia”. Aquesta activitat forma part d’una de les que estan plantejades en el projecte universitari de l’EUSS. “L’EUSS, un projecte universitari amb carisma salesià”.

En el primer semestre els “Bon dia” es treballarà en les assignatures de Física de primer; Estadística de segon; Regulació Automàtica, Continum Mechanics, i Macroeconomia de tercer.

Pel que fa a la planificació del segon semestre es treballarà en les assignatures d’Expressió Gràfica de primer; Oficina Tècnica i Gestió de Projectes de segon; Automatització Industrial, Línies Elèctriques, Enginyeria de processos de Fabricació i Política Tecnològica i de la Innovació de tercer.

La temàtica abordada en el mes d’octubre i que s’ha treballat a l’aula ha estat: El Principito, el Rey y el arte de “saber mandar”  les ordres justes s’han d’ajustar a les capacitats de les persones que las han d’executar.

“La GRATITUD millora la qualitat de vida” si som agraïts l’estat mental millora considerablement, agrair és reconèixer i acollir totes les coses bones que ens arriben i valorar-les.

Quinzenalment l’EUSS publicarà els “Bon dia” que es vagin treballant a classe.