Signatura de conveni amb l’equip EUSS MotorSport

El passat dia 20 de desembre es va signar el conveni de col·laboració entre l’EUSS i l’equip EUSS MotorSport per la seva participació en la propera edició del .

A continuació es detallen els acords que es van signar:

Acords marc: col·laborar en les activitats de Motorsport per fer créixer als futurs enginyers de l’EUSS aportant-los coneixement en aquest àmbit tecnològic i fomentar la innovació i el desenvolupament sostenible de la tecnologia. Impulsar un programa conjunt d’actuacions on s’emmarqui la mútua col·laboració de l’EUSS i Motorsport.

Acords annexats: fer ús de les instal·lacions de l’EUSS, així com dels equipaments dels laboratoris i aules. Facilitar l’accés a revistes especialitzades, i poder atendre a empreses i mitjans a l’EUSS. Fomentar la comunicació recíprocament, fent ús d’ambdues marques sempre que sigui possible.
D’esquerra a dreta: Gonzalo Lanas, Cap del Departament Tècnic; Marc Casellas, Tresorer; Andreu Moreno, Director de l’EUSS i Roger Amat, President i Representant de l’Associació Engineering by Racing Motorsport (coneguda com a EUSSMotorsport).