Jornada de Portes Obertes a l’EUSS

El passat diumenge dia 25 de febrer l’EUSS va celebrar una nova jornada de portes obertes, d’11 h a 14 h. L’objectiu d’aquesta jornada va ser que els futurs estudiants i els seus familiars poguessin tenir un primer contacte amb els laboratoris docents i amb el professorat del centre universitari. 

Dins de la jornada i simultàniament es va celebrar a les 12.30 h, dues sessions informatives a les aules AE28 i a l’AE29 on es presentava tota l’oferta d’estudis de graus d’enginyeries industrials, la importància de treballar en equip, les tutories, el mètode “Engineering by doing“, els valors humanístics de l’EUSS com Escola Salesiana, etc. També van fer la seva aportació a les sessions informatives l’equip de l'”euss motorsport” de la Formula Student, una modalitat de competició automobilística per estudiants universitaris que reuneix a diferents equips de tot el món.

Una cinquantena d’estudiants interessats van ser presents a les instal·lacions, laboratoris, aules, etc. així com estudiants actuals de l’EUSS que van voler gaudir de la jornada, tots ells acompanyats per les seves respectives famílies.

Properes sessions informatives de l’EUSS: dimecres, 21 de març; dimecres, 18 d’abril i els dijous 10 i 24 de maig. Totes a les 19 h.