10 anys de l’aplicació web de la Borsa de treball

El 25 d’abril de 2018 es van complir 10 anys des que es va posar en marxa l’aplicació web de la Borsa de Treball de l’EUSS. Va néixer amb la intenció d’agilitzar i facilitar la gestió de la Borsa de Treball, permetent l’àmplia difusió de les ofertes tant de pràctiques com de treball i l’accés dels usuaris a les mateixes de manera ràpida i eficaç.

En aquests 10 anys de funcionament s’han inscrit 1.202 estudiants i 933 empreses. A través d’aquestes empreses s’ha publicat un total de 3.836 ofertes, 1.301 de treball i 2.535 de conveni de pràctiques acadèmiques externes, generant-se més de 1.200 convenis. Són unes molt bones dades que esperem que segueixin augmentant i així potenciar, encara més, l’accés al món laboral i professional dels nostres estudiants i titulats.

Moltes gràcies a tothom que en formeu part, i aquelles i aquells que encara no hi sou, animeu-vos! Des del TIC i el SOIP seguim treballant per a aconseguir-ho! Aquí us facilitem l’enllaç a la web de la Borsa de Treball, on veureu la seva nova imatge.