“Donar i escoltar”, el millor directe de la teva vida

El passat dijous 10 de maig de 2018, a la tarda, va ser una nova jornada sensacional plena d’activitats i esdeveniments que van omplir l’EUSS amb altres propostes diferents del dia a dia d’un centre universitari d’enginyeria.

D’una banda, l’EUSS un cop més va participar en la campanya “Vine a donar sang”, arribant a la seva 9a edició. En aquesta ocasió la jornada es va tornar a desenvolupar, com ja és habitual, al Laboratori de Mecànica de l’EUSS, però en un espai totalment remodelat; i tot va ser possible per la col·laboració del Banc de Sang i Teixits. Però a diferència d’altres anys va ser a la tarda, i es va assolir una bona xifra de donants. En total vàreu ser 33 donants, i caldria afegir també 8 “rebutjats” pels diferents motius que fan que el metge responsable determini si n’és apte o no per #donarsang.

Sempre hem pogut escoltar la frase feta que diu “que no arribi la sang al riu”, però en aquesta ocasió cal agrair a totes i tots aquells que van donar per permetre que la seva sang arribes a una bossa per poder fer-la servir en aquelles persones que la necessitessin.

Però la tarda també tenia altres sorpreses com per exemple un programa de ràdio en directe des del pati de l’escola. Va ser la tercera vegada que el Feedbac de Ràdio Flaixbac s’emetia des de l’EUSS. Van ser tres hores de ràdio en directe, des de les 5 fins a les 8 de la tarda, amb l’Albert Planadevall i la Mireia Cross, al capdavant d’aquesta proposta de ràdio-fórmula amb petició de música a la carta i la possibilitat de dedicatòria…

Aquest any van entrevistar a dues persones relacionades amb l’EUSS, en Víctor Gallardo, cap d’estudis; i el Roger Amat, Team Leader de l’equip “EUSS Motor Sport”. Els membres de l’equip van poder posar una paradeta per vendre el seu merchandising: samarretes, dessuadores i gorres.

Els assistents van poder participar d’uns tallers de programació i robòtica de TbKids, que és l’empresa que durant l’estiu farà els seus campaments tecnològics a l’EUSS.

La jornada va ser rematada amb una sessió informativa a nous estudiants interessats en estudiar alguns dels graus d’enginyeria industrial que ofereix l’EUSS.