14a Jornada Cultura Emprenedora 2018

El dimecres 17 d’octubre es va celebrar la 14a. Jornada Cultura Emprenedora, pensada per a apropar el món de l’emprenedoria a l’alumnat i alumni de l’EUSS, ha comptat en aquesta ocasió amb la participació dels següents ponents:

Emilio Sepúlveda, CEO i Co-fundador de Natural Machines, empresa fabricant de Foodini, la primera impressora 3D d’aliments + aparell de cuina IoT per a contribuir a un estil de vida saludable, ha explicat que, a l’hora de crear una empresa, és vital buscar socis que ajudin econòmicament durant tot el procés.

Cristina Ramos, en nom d’Airk Drones, dedicada al disseny, fabricació i desenvolupament de solucions mòbils autònomes tipus Drone/RPAS i de tot tipus d’accessoris, adaptacions i perifèrics vinculats, ha explicat que ser emprenedor significa iniciar un projecte en el que pots caure alguna vegada però cal tornar-se a aixecar i afrontar nous reptes.  Aposten per tenir un equip excel·lent i un bon sistema de partners com a imprescindibles per a poder tirar un projecte d’emprenedoria endavant.

Roger Colet, COO i Co-fundador de WeSmartPark, aplicació que aprofita les places de pàrquings buides per a crear una xarxa de pàrquings intel·ligents amb places low cost.  En la seva experiència com a emprenedor, creu que tenir una bona idea no és suficient per a que sigui viable. És necessari tenir un pla de negoci.

Sònia González, UAB Entrepreneurship Manager, ha exposat el Programa UAB Emprèn, que aglutina un conjunt d’iniciatives i activitats que es duen a terme al Campus de la UAB amb l’objectiu de promoure i motivar l’esperit emprenedor entre els estudiants i els titulats de la Universitat.  Ofereixen assessorament professional, preparació d’un Business Plan, contacte amb altres emprenedors, Erasmus for Young Entrepreneurs, creació d’equips, mentoring i networking així com la possibilitat de participar en diferents competicions de caire emprenedor.