Nova jornada Activa’t i Actua

El 20 de març es va celebrar una nova sessió Activa’t i Actua, organitzada per l’Àrea Universitat-Empresa. Aquesta jornada va apropar el món professional a l’alumnat i Alumni, convidant diferents empreses del sector tecnològic i industrial.  En aquesta ocasió ens van acompanyar Teknics, Capgemini, Sogeti (part of Capgemini) i IFC Team. 

L’activitat es va estructurar en dues parts: una primera part on les empreses es van presentar i explicar els seus projectes, i una segona part on els assistents es van donar a conèixer a les empreses a través de petites entrevistes personals i el lliurament dels seus C.V.’s.

La jornada es va convertir en una gran oportunitat per a conèixer diferents realitats professionals, tenir una visió actual i real dels projectes que s’estan desenvolupant (i es poden desenvolupar) i parlar directament amb els representants de diferents àrees de negoci i de Recursos Humans de les empreses participants, per a poder entrar a formar part en els seus processos de selecció a nivell pràctiques o laboral.