Jornada de formació conjunta sobre pastoral

El passat dijous dia 5 de setembre, Salesianes Santa Dorotea, l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) i Salesians Sarrià van organitzar la tercera formació conjunta sobre pastoral a un centre educatiu adreçada a tot el personal de les tres institucions que configuren l’anomenada “vorera salesiana”. La trobada inicia un procés de reflexió al voltant de la relació entre escola i l’evangelització i va comptar amb la presència de més de 220 assistents que van omplir l’auditori de l’escola.

Javier Cortés, marianista i autor de “La escuela católica” va fer reflexionar a tot el professorat al voltant del significat de la pastoral i com treballar-la al centre de manera que els joves participin de l’experiència de la fe. La segona part de la formació va consistir en un taller pràctic organitzat per Montse Serra, psicòloga i especialista en dinàmiques de grup.

Els docents assistents a la trobada, juntament amb l’equip directiu de les tres institucions, van valorar molt positivament aquesta tercera formació conjunta.

“Anem donant petites passes vers una línia pedagògica i institucional comú que va molt més enllà de la formació acadèmica dels alumnes per aconseguir una educació integral de la persona”

Paraules de José Abascal, director de Salesians Sarrià.