“Meetings Asia” estiu 2019

El Dr. Jordi Cruz, professor de l’EUSS va conèixer de dins la Universitat Salesiana de Tòquio, també coneguda com a Salessio Polytechnic, el seu director de relacions internacionals en Luís Marqués, li va ensenyar la Universitat per dins, va tenir l’oportunitat de conèixer el professorat que estan fent recerca puntera en plaques solars que s’auto netegen, així com conèixer el seu equip de fórmula student, a la que competeixen amb el cotxe no només elèctric, també amb plaques solars que fan que s’autoabasteixin les seves bateries. Els membres de l’equip es van mostrar molt interessats a col·laborar amb el nostre equip de fórmula student per tal de buscar sinergies que beneficiïn a ambdós equips.

També va fer una visita a l’Hosei University, una de les universitats privades punteres del país a on va estar acabant de polir un acord entre l’Hosei University i l’EUSS.

Després d’un llarg viatge pel Japó, va passar uns dies a la Facultat de Farmàcia de la Mahidol University de Bangkok, on amb les seves estudiants de doctorat i màster van acabar algunes coses que la Pom Kongkhaekev gairebé havia acabat durant la seva estada de 3 mesos a la Universitat Autònoma de Barcelona. Un cop acabada la feina s’ha planificat nous estudis amb la professora Chutima Phechkrajang. 

La rectora de la facultat de farmàcia de la Mahidol University li va donar al professor l’oportunitat de poder donar dues conference class, dins del marc d’una beca Erasmus+KA107, als seus estudiants de màster, doctorat, així com a professors i professores.

El professor va aprofitar per visitar la Facultat d’Enginyeria on va tenir l’oportunitat de conèixer el degà d’Investigació i Relacions Internacionals, i de crear sinergies entre la Universitat número 1 de Tailàndia i l’EUSS.

A Singapur, va tenir el plaer de conèixer el director de comunicacions corporatives i el gerent d’experiència global del Singapur Institute of Technology @singaporetech amb impressions molt positives a l’hora de poder aconseguir un intercanvi d’estudiants entre universitats i sinergies en recerca, per una part dels docents de l’lnstitute.