19a Jornada Cultura Emprenedora a l’EUSS

El dimecres 18 d’octubre es va celebrar la 19a Jornada Cultura Emprenedora a l’EUSS, organitzada per l’Àrea Universitat-Empresa i Innovació Docent. En aquesta edició han participat tres empreses en diferents moments del procés d’emprenedoria i un organisme de suport a les persones emprenedores, que també és emprenedor, i una d’elles Alumni de l’EUSS: Albert Duaigües, CEO de RawData; Vicenç Yll, CEO de Megaprofe; Ferran Martí, Enginyer Sènior I+D de Stark Future, S.L.; i Amadeu Barceló, Cap del Servei de Creació d’empreses de Fundació Autoocupació

Ha donat la benvinguda el nou coordinador de l’àrea Universitat-Empresa i Innovació Docent, el Dr. Jaime López, que s’ha referit a “l’emprenedoria com una sortida per als estudis d’enginyeria”. Per aquest motiu des de l’EUSS es vol “fomentar la cultura emprenedora a l’EUSS i fer que l’alumnat consideri que emprendre és una possible sortida professional dels graus d’enginyeria”.

Albert Duaigües, CEO de RawData, va ser fundada l’any 2018 i opera al sector d’AgTech, i és un SaaS B2B, que es basa en l’ús de l’intel·ligència artificial i big data.

Vicenç Yll, CEO de Megaprofe, en marxa des del juliol de 2023, és la més recent. És una plataforma amb eines amb intel·ligència artificial pel sector de l’educació.

Ferran Martí, Enginyer Sènior I+D de Stark Future, S.L., fundada per dos suecs l’any 2019, vinculada al sector automoció i de la mobilitat sostenible, han desenvolupat una moto elèctrica de motocross que ha estat un èxit en prevenda.

Amadeu Barceló, Cap del Servei de Creació d’empreses de Fundació Autoocupació, és una Fundació Privada sense afany de lucre que ofereix serveis a les persones emprenedores, com ara: Creació d’empreses, Formació, Finançament i Mentoring. “Soc el que vull ser” és el lema de l’entitat.

Trobareu el vídeo de l’activitat en el següent enllaç