Visita a la plataforma central de Condis Supermercats

El passat dimecres 29 de gener, alumnes del Màster en Direcció d’Empreses Industrials (MDEI) van poder visitar la plataforma central de Condis Supermercats a Montcada i Reixac.

Un complex de 32.000 m² , una innovadora instal·lació d’automatització amb sistemes OPM (Order Picking Maschinery) i DPS (Dynamic Picking System) per la preparació de comandes. La instal·lació automatitzada amb 4.450 m² opera el 70% de producte envasat sec, donant servei a més de 500 botigues a Catalunya, pròpies i franquiciades, de més de 3.000 referències de secs.

Va guiar la visita l’Alumni de l’EUSS i del Màster en Direcció d’Empreses Industrial Albert Martínez, qui ocupa el càrrec de Responsable de Millora Contínua de Plataformes, i va poder ensenyar com s’han aplicat metodologies de les impartides al MDEI (Lean manufacturing, Kaizen, etc.) en un projecte de millora continua que ha permès incrementar la capacitat de preparació de la seva plataforma en més de 20.000 caixes al dia de manera totalment automàtica, flexibilitzant l’operativa, ja que permet la preparació, des de la mateixa superfície, d’un total de 91.200 picks al dia, tant des de roll-containers com de palets.