Dos estudiants de l’EUSS entre els participants a la UniRaid

Dos estudiants de l’EUSS (Pep Nogués i Quique Roca-Umbert), han participat en la Uniraid, un rally solidari pel Marroc, exclusiu per a estudiants en el que es recorren més de 3.000 km per terres marroquines amb un vehicle de més de 20 anys, posat a punt amb recursos propis dels mateixos participants.

A través d’un petit projecte de patrocini, es poden aconseguir convalidar crèdits de les pràctiques universitàries i finançar l’aventura, que suposa una gran inversió per un estudiant. L’EUSS ha tingut l’honor de patrocinar-los!

Aquest any, igual que l’any passat, el projecte solidari consistia a muntar una aula d’informàtica a un poble prop de la serra de l’Atles, anomenat Gourrama. La part solidària és la més important d’aquest projecte, ja que no és una carrera cronometrada, sinó més aviat una expedició al Marroc més profunda per ajudar a totes aquestes famílies berbers i apropar-los més a la nostra realitat.

A més, enguany han guanyat el premi Aventura 2020, que reconeix el seu esperit aventurer per assolir el repte amb un mini 1000 del 1971. Felicitats Pep i Quique!