L’EUSS ofereix el Màster en Direcció d’Empreses Industrials per exercir càrrecs directius i de gestió

Entre l’oferta formativa que l’EUSS ofereix per al curs 2020-2021, hi ha la dotzena edició del Màster en Direcció d’Empreses Industrials (MPDEI), un títol propi de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que s’adreça a graduats i graduades en enginyeria o altres professions industrials per exercir càrrecs directius i de gestió.

Completar els 60 crèdits del curs atorga les competències necessàries per exercir càrrecs de responsabilitat en qualsevol de les àrees funcionals d’una empresa industrial: producció, manteniment, operacions, logística, màrqueting B2B, innovació, qualitat, gerència industrial, personal, compres, projectes, seguretat i medi ambient, processos i industrialització.

És habitual que la carrera professional d’enginyers i enginyeres els vagi atorgant responsabilitats en el seu àmbit d’especialització, de manera que han de compatibilitzar el vessant tècnic amb les responsabilitats directives. L’objectiu del Màster en Direcció d’Empreses Industrials, doncs, és que consolidin les seves capacitats professionals perquè puguin exercir amb eficiència i eficàcia càrrecs directius en l’àrea de l’organització industrial. A més, se’ls dota de competències bàsiques en les àrees de direcció d’empreses, finances, màrqueting, recursos humans, tecnologies de la informació per a la presa de decisions, estàndards i normatives legals, qualitat i operacions.

L’EUSS acumula una llarga experiència en la impartició de màsters universitaris en el camp de la direcció i organització industrial, cosa que ens ha permès reformular la proposta per adaptar-la als requisits actuals d’aplicació pràctica en el món professional.

El màster es desenvolupa durant un curs sencer, en modalitat semipresencial, i amb un 8% de les classes en anglès. Els 60 crèdits es reparteixen en cinc mòduls: Tècniques de direcció d’empreses (10 crèdits), Direcció d’operacions (10 crèdits), Estratègies de direcció d’empreses (10 crèdits), Tècniques d’organització industrial avançada (15 crèdits), i el Treball de fi de màster (15 crèdits).

Quines competències atorga el MPDEI?

Les competències específiques que atorga el màster són:

  • Impuls, planificació, coordinació, elaboració, avaluació i direcció de l’execució de projectes d’organització i planificació d’operacions industrials.
  • Gestió de recursos materials, econòmics i humans de l’àmbit de l’organització industrial de l’empresa.
  • Presa de decisions d’organització, assumint la iniciativa en l’anàlisi de situacions complexes, de canvi permanent i d’àmbit global, així com la responsabilitat de determinar els recursos d’acció més adequats.
  • Modelatge, simulació i gestió dels processos productius de la indústria.
  • Comprensió i avaluació dels indicadors comptables, financers i de l’estat dels actius intangibles, així com interpretació del pla de màrqueting, la conjuntura econòmica global, i l’entorn jurídic de l’empresa industrial.
  • Exercici de l’activitat professional amb compromís de qualitat.
  • Lideratge d’equips pluridisciplinaris.
  • Definició i implementació d’objectius estratègics alineats amb l’estratègia i els valors de la companyia.
  • Col·laboració per millorar el desenvolupament i implantació d’idees estratègiques a la recerca d’oportunitats de negoci des de l’àrea d’organització industrial, i apostant per la innovació.

El dimecres, 20 de maig, tindrà lloc la propera sessió informativa sobre el màster. Donada la situació d’emergència sanitària, es desenvoluparà online a partir de les 19 h. En aquest enllaç podreu reservar la vostra plaça.