Pròrroga de la virtualització de les classes de teoria

Atenent a l’evolució de la crisi sanitària i d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries i universitàries, l’EUSS prorroga les mesures sobre la docència adoptades el 15 d’octubre, per contribuir a contenir l’índex de contagi del coronavirus a Catalunya.

Per tant, totes les activitats docents presencials es mantenen en mode virtual, excepte les activitats pràctiques, de laboratori, exàmens i recerca.

L’EUSS es compromet a fer tot el possible per retransmetre les sessions presencials de pràctiques i de laboratori per streaming a través de l’aplicació Meet (gravant també), de tal forma que l’alumne pugui escollir seguir la classe presencialment, virtualment síncronament o virtualment asíncronament. Entenem que hi ha sessions on no serà possible, per exemple quan utilitzem els equipaments o programari només disponible a l’EUSS, però intentarem fer-ho sempre que sigui viable. Serà el professorat de cada assignatura l’encarregat de comunicar aquesta mesura a l’alumnat.

Aquesta pròrroga és per un període de quinze dies, tal com ha establert el PROCICAT, però preveiem que s’haurà d’allargar. Tan bon punt ho indiquin les autoritats sanitàries i universitàries ho comunicarem.