L’EUSS recupera l’activitat presencial amb la Jornada de Portes Obertes del 29 de juny

  • L’activitat inclourà una visita a les instal·lacions, en què professorat i alumnes resoldran dubtes i explicaran la seva experiència, i una sessió informativa per presentar l’oferta de graus d’enginyeria.
  • «L’activitat presencial és un element fonamental del nostre model educatiu, i poder-ho ensenyar a les persones que volen estudiar a l’EUSS aporta molt de valor», destaca el director, Andreu Moreno.

L’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) recupera l’activitat presencial amb la Jornada de Portes Obertes del 29 de juny. Durant la sessió, els assistents podran visitar les instal·lacions i conversar amb professorat i alumnat de les diferents titulacions per resoldre dubtes i conèixer la seva experiència.

El director de l’EUSS, Andreu Moreno, destaca la importància de recuperar el format tradicional de les portes obertes. «L’activitat presencial és un element fonamental del nostre model educatiu, i poder-ho ensenyar a les persones que volen estudiar a l’EUSS aporta molt de valor».

La jornada començarà a les 18 hores i es dividirà en dues parts. La primera, fins a les 19.30 h, consistirà en la visita als laboratoris i la resta d’instal·lacions universitàries, on els participants podran conèixer de primera mà les activitats formatives que s’hi desenvolupen. La segona part, fins a les 21 h, l’ocuparà la sessió informativa sobre l’oferta de titulacions de grau i la resta de temes d’interès per a l’alumnat, com els tràmits d’inscripció i de sol·licitud de beques, i hi haurà un torn obert de paraules.

L’oferta de graus de l’EUSS inclou cinc titulacions: Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Enginyeria Mecànica, Enginyeria en Organització Industrial, Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica, i Enginyeria d’Automoció. A més, ofereix el doble grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica + Enginyeria Mecànica, el que es coneix com a mecatrònica, que treballa el desenvolupament de productes intel·ligents o smart.

Des que va esclatar la pandèmia de Covid-19, l’EUSS ha dut a terme un esforç molt important d’adaptació a la docència a distància que, amb la tornada a les classes, permetrà enriquir el model educatiu propi del centre, segons assenyala el seu director. «Les possibilitats que ofereix la tecnologia, afegides a l’activitat presencial, repercuteixen en una millora del nostre model Engineering by doing».

Aquest procés d’adaptació i aprenentatge, juntament amb un augment de la demanda pels estudis tècnics a conseqüència de la situació que vivim, es tradueix en un major interès en l’EUSS. «Destaquen les persones que venen d’altres escoles d’enginyeria, que han decidit fer el canvi gràcies a l’experiència de companys que estudien aquí», comenta l’Andreu Moreno. La Jornada de Portes Obertes del dimarts 29 es desenvoluparà respectant totes les mesures de prevenció sanitària. Per assistir-hi, cal omplir el formulari d’inscripció habilitat a la web de l’EUSS: https://www.euss.cat/ca/sessions-informatives-de-graus-universitaris