L’EUSS celebra el primer claustre del curs 2021-2022

El passat dimecres 8 de setembre es va celebrar el primer claustre del curs 2021-2022. La trobada es va fer de manera virtual i va començar amb les paraules de benvinguda del president del patronat, el Sr. Orlando González.

A continuació es va procedir a la lectura i aprovació de l’acta anterior i el Dr. Andreu Moreno, director de l’EUSS, va presentar l’informe de direcció, el qual va tractar el procés d’implementació de revisió dels graus; la introducció de la perspectiva de gènere a les assignatures; el pla estratègic d’enguany; la creació de la comissió Acadèmica i de Qualitat, entre d’altres.

Per la seva part, el Carlos Ortega, cap del departament de projectes, va explicar els canvis en els Treballs de Fi d’Estudis que s’esperen per aquest curs, seguidament la Marta Mata, secretària acadèmica, va oferir les dades provisionals de matriculació obtingudes en l’assignació de juliol.

Tot seguit en Víctor Gallardo, cap d’estudis, va prendre la paraula per informar el personal de com serà l’inici del curs 2021-2022 i la benvinguda a l’alumnat de nou accés; la setmana presemestral i el procés de normalització de l’organització de la docència, recuperant la presencialitat.

Per últim, l’Olga Vendrell, cap del servei de qualitat, va explicar com serà el procés de certificació del SGIQ que es portarà a terme al llarg del curs.  

El claustre va finalitzar amb un torn obert de paraula dels representants del PAS, del professorat i de la resta d’assistents.

Imatge del darrer claustre del curs 2020-2021