Tret de sortida al curs 2021-2022

El passat 13 de setembre l’alumnat de nou accés va iniciar el curs 2021-2022. Els primers dies, del 13 al 17 de setembre, es va celebrar la setmana presemestral, aquesta setmana suposa un primer contacte dels i les estudiants amb el món universitari.

Al llarg de la setmana, es van realitzant diferents accions d’acollida: la recepció i benvinguda per part del director de l’EUSS i del cap d’estudis; la presentació del professorat, dels tutors i tutores de les assignatures, del departament de l’estudiant, dels membres d’EUSS Motorsport, etc. També se’ls va informar d’aspectes acadèmics com l’accés a la intranet i sistemes informàtics de l’EUSS i el funcionament d’alguns dels serveis de l’escola, com el servei de biblioteca.

L’alumnat també va rebre un curs de reforç de fonaments d’enginyeria, el qual repassa les nocions bàsiques de les assignatures de física i matemàtiques.

El dilluns 20 de setembre, serà el torn dels i les alumnes de segon, tercer i quart curs, que tornaran a les aules després de les vacances d’estiu.