El departament de l’estudiant celebra la sessió informativa de beques

El passat dimecres 29 de setembre va tenir lloc la sessió inicial de les beques de la Fundació Rinaldi per a l’alumnat becat en la convocatòria ordinària de juliol. Es va convocar a les persones que enguany han rebut beca de col·laboració, Don Bosco o Domenico Savio.

La Dra. Iria Fraga, cap del departament de l’estudiant, va explicar les característiques generals: quantia, persones responsables, pagaments, pèrdua de beca, etc.; també va recordar les obligacions de l’estudiant becat i va recollir els compromisos de confidencialitat signats.

Durant la setmana del 4 al 8 d’octubre, s’obre la convocatòria d’octubre, i poden optar-hi estudiants de l’EUSS de nou accés, és a dir, els que hagin accedit a l’EUSS per primera vegada aquest curs. Aquesta convocatòria només s’obre per a beques de col·laboració. Tota la informació està disponible al web de l’EUSS i la sol·licitud s’ha de tramitar a Gestió Acadèmica amb prèvia cita.