Satisfacció de l’estudiantat amb la docència i els serveis – 1r semestre del 2021-2022

La setmana del 13 al 19 de desembre es va procedir a recollir la satisfacció de l’estudiantat amb la docència i els serveis, durant el primer semestre del curs 2021-2022. Per fer-ho es va llençar una doble enquesta en format digital: una per valorar cada docent de cada assignatura cursada i una altra per valorar els diferents serveis de l’Escola.

La participació va ser del 38,5% en l’enquesta de docència i del 28,9% en la de serveis. En els darrers semestres, s’ha detectat un lleuger descens en el nombre d’estudiants que responen les enquestes. Seguirem pendents d’aquestes dades per si es confirma una tendència a la baixa i cal realitzar alguna acció per revertir-la.

La satisfacció mitjana de l’alumnat amb el professorat va ser de 7,8 (sobre 10) i amb els serveis de 7,6 (sobre 10). Tots dos valors estan alineats amb els resultats dels darrers anys.

Analitzant els resultats de l’enquesta de satisfacció amb la docència, s’aprecia que la mitjana a totes les preguntes se situa en un interval força alt, va de 7,33 a 8,62 (sobre 10). La pregunta amb la mitjana inferior ha estat “A l’inici de la classe, la majoria d’estudiants hi són presents”, amb 7,33, i la mitjana superior s’ha obtingut en la pregunta “El/la professor/a porta preparada l’assignatura a classe”, amb 8,62, per tercer semestre consecutiu.