Satisfacció de l’estudiantat amb la docència i els serveis 2n semestre del 2021-2022

La setmana del 16 al 20 de maig es va procedir a recollir la satisfacció de l’estudiantat amb la docència i els serveis, durant el segon semestre del curs 2021-2022. Per fer-ho es va llençar una doble enquesta: una per valorar cada docent de cada assignatura cursada i una altra per valorar els diferents serveis de l’Escola.

En aquest cas es va tornar al format tradicional de l’enquesta en paper passada a l’aula, degut a la tendència a la baixa de la participació en els darrers semestres. Així, la participació va ser del 63,5% en l’enquesta de docència (38,5% el semestre anterior) i del 58,8% en la de serveis (28,9% el semestre anterior).

La satisfacció mitjana de l’alumnat amb el professorat va ser de 7,8 (sobre 10) i amb els serveis de 7,5 (sobre 10). Tots dos valors es mantenen a nivell de notable i estan alineats amb els resultats dels darrers anys.

Analitzant els resultats de l’enquesta de satisfacció amb la docència, s’aprecia que la mitjana a totes les preguntes se situa en un interval força alt, va de 6,84 a 8,71 (sobre 10).

La mitjana superior s’ha obtingut, per quart semestre consecutiu, en la pregunta “El/la professor/a porta preparada l’assignatura a classe”, amb 8,71. La pregunta amb mitjana inferior ha estat “A l’inici de la classe, la majoria d’estudiants hi són presents”, amb 6,84, per segon semestre consecutiu.