25N a l’EUSS

Amb motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones, 25N, s’han portat a terme diverses accions a l’EUSS.

D’una banda, el personal de l’EUSS ha participat en una formació per prevenir, detectar i actuar davant l’assetjament sexual, impartida per la Berta Canals, directora de la Fundació privada SORLI. L’objectiu d’aquesta formació ha sigut sensibilitzar sobre l’assetjament sexual i per raó de sexe, aprendre a identificar casos que es poden donar i disposar d’eines d’acció per combatre’l.

Moment de la sessió de formació del personal.

D’altra banda, els Bons Dies de la segona quinzena de novembre també s’han dedicat a aquesta problemàtica, tot recordant l’existència del Protocol per prevenir i actuar contra l’assetjament que l’EUSS va elaborar fa uns anys.

Finalment, s’ha fet difusió del Protocol per prevenir i actuar contra l’assetjament per raó de sexe, orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere, la violència masclista, i l’assetjament laboral entre l’alumnat i el personal de l’EUSS, repartint el tríptic on s’hi resumeixen els aspectes més rellevants.